Mina planer framöver…

Då gott folk har jag skrivit sista tentan på ett tag. För mig, mina projekt och även Legendarisk.nu kommer det innebära en hel del. Eftersom jag läst heltid så har det krävt en väldans massa tid och självklart varit prioriterat men nu kommer jag alltså kunna ägna full tid åt mina projekt och slipper ett tag dela min arbetstid mellan dessa sysslor!

Vad hade jag tänkt syssla med då – ja planerna är många och storslagna. Dels så har jag en massa projekt som ska underhållas med länkar, content osv men jag har även en hel del nya projekt på gång som jag äntligen kommer kunna starta upp. Något som kommer vara än mer motiverande och kul är att jag har ordnat en kontorsplats där jag kommer kunna sitta och arbeta på dagarna.

En annan sak som jag kommer titta närmare på och förmodligen skjuta till verket är att starta företag kring hela den här verksamheten. Det skulle innebära en rad fördelar men även var riktigt kul. Mer om det när jag har lite mer kött på benen dock.

På måndag kör jag min första “arbetsdag” på kontoret. Kommer bli grymt skoj!

Börja skapa Passiva Inkomster gratis hos Avanza!

Genom att skaffa ett gratis aktiekonto hos Avanza kan du redan idag börja bygga en portfölj som ger passiva inkomster.

Skapa Passiva Inkomster!

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: