Mina Projekt – en liten uppdatering

Det var ett tag sen jag skrev om mina projekt och vad jag faktiskt håller på med. Vissa saker håller jag tyst om av affärsmässiga skäl medan andra helt enkelt uteblivit. Det har varit en blandad kompott av sysslor när det gäller mitt blivande webbimperium. Tänkte snabbt gå igenom lite vad som hänt sen sist och vad jag tampas med för tillfället.

Öka lönsamhet i befintliga projekt

Mycket av min fokus har på senare tid varit att öka lönsamheten på mina främsta AdSense sidor. Med ökad lönsamhet menar jag egentligen ökad trafik samt konvertering – alltså att dra in mer kosing. En tendens som i sig inte bara är negativ är att sidor som är anpassade för AdSense blir klara, lägger sig på en acceptabel placering i sökresultatet och sedan stannar där. I flera fall finns det mycket mer att hämta. Det som istället tagit tid har varit nya projekt varav dessa redan klara sidor fallit lite i glömska.

Fördelen med detta är att sidan kan åldras och att man undviker eventuella filter pga att man haft för bråttom med länkbyggandet.

Därför försöker jag att optimera dessa sidor för att helt enkelt tjäna mer. Man vill ju inte ha en korvkiosk som inte också säljer dricka liksom.

Två nya projekt

Något som också tagit mycket tid de senaste veckorna är två nya projekt. Dessa kommer förbli övertäckta med hemlighetsmanteln ett tag till men det är i alla fall två parallella projekt som bygger på samma ide. Tror väldigt mycket på dessa och framförallt den ena som blev klart idag.

Företagare snart på riktigt?

Något som alltid varit en stor dröm är att starta mitt första företag. Jag känner att det snart kan vara läge för detta och har därmed läst på om lite olika alternativ. Det som verkar klokast i dagsläget är enskild firma så kommer titta mer på detta nu i vår då jag kommer vara ledig från studier i ett halvår och därmed kan ägna all tid åt detta! Vilket är så otroligt roligt.

Det var allt för denna gång gott folk.

Börja skapa Passiva Inkomster gratis hos Avanza!

Genom att skaffa ett gratis aktiekonto hos Avanza kan du redan idag börja bygga en portfölj som ger passiva inkomster.

Skapa Passiva Inkomster!

{ 2 comments… read them below or add one }

Fredrik februari 24, 2011 kl. 07:48

Härligt!

Keep up the good work!

F-skatt tycker jag absolut du ska skaffa som första företag.

Lycka till!

Svara

Fredrik februari 24, 2011 kl. 09:39

Japp känns som det är det bästa 🙂

Tack man du också!

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: