Morgondagens .SE domäner

Fick en kommentar tidigare där personen undrade var jag såg de .SE domäner som snart blir lediga för registrering, alltså domäner som tidigare varit upptagna men som nu blir lediga igen. Som svar på tal så gjorde jag en sida här på bloggen där du kommer kunna se just detta. Inget mer avancerat än ett css-flöde som jag slängt in på en egen sida. Som du ser i menyn ovan så har du där en länk till sidan.

Länkbygge mm

Håller för övrigt på att bygga lite länkar till några av mina informationssidor. Finns ju en rad klassiska metoder så som länkbyten, länkkataloger osv. Eftersom jag håller på en del med att bygga just informationssidor så försöker jag ta fram en metod som jag kan följa och som fungerar för mina kommande sidor. Tänkte försöka bygga den så att man vecka ett gör så och månad två gör si osv. Jag tror ni förstår. Har ni något grymt länkbyggar knep ni vill dela med er av så får ni gärna kommentera det.

Börja skapa Passiva Inkomster gratis hos Avanza!

Genom att skaffa ett gratis aktiekonto hos Avanza kan du redan idag börja bygga en portfölj som ger passiva inkomster.

Skapa Passiva Inkomster!

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: