Mycket på gång just nu

Dagarna minst sagt rusar förbi just nu vilket brukar vara vanligt om man har mycket att göra. För min del så kommer jag allt närmare att ta min examen vilket känns riktigt roligt. I samband med detta kommer det ske lite förändringar i mitt liv med flytt osv. Något som känns sjukt spännande. Mitt i allt detta växer min firma som aldrig förr. Kan även nämna att jag och min flickvän skaffat en liten hundvalp mitt i allt detta, en liten sparvel som ger så mycket glädje.

 

Kort reflektion kring börsen

Den senaste tiden har vi sett en uppgång på börsen från bottennivåerna för någon vecka sen. Vet inte om man ska kalla detta rekyl efter det ras som pågått ett tag. Något man kan konstatera är att alla problem i europa med Grekland i spetsen kvarstår utan förslag på åtgärder. Med andra ord har vi inte mycket substans som motiverar en positiv börs känner jag.

Fokuserar på några få projekt just nu

För snart två veckor sedan sjösatte jag två nya projekt som kommer kräva lite extra tid. Framförallt då min arbetstid just nu ägnas mycket åt skola och diverse projekt så får jag helt enkelt prioritera. Detta känns för övrigt bra då jag känner att dessa två projekt kommer bli riktigt bra.

Blev en liten kort uppdatering. Hur går det för dig med börsen, projekt eller allmänt? Dela med dig.

Börja skapa Passiva Inkomster gratis hos Avanza!

Genom att skaffa ett gratis aktiekonto hos Avanza kan du redan idag börja bygga en portfölj som ger passiva inkomster.

Skapa Passiva Inkomster!

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: