Nu kan Du Deklarera!

Från och med idag kan man deklarerar på skatteverkets hemsida. För min del så blir det lite annorlunda i år i och med att jag måste fylla i en massa extra bilagor för den enskilda firman. Som tur är så har använder jag ett bokföringsprogram vilket innebär att man med några knapptryck får en ifylld deklarationsblankett.

Nya bankfunktioner börjar bli klara

Som jag varit inne på tidigare så har jag nu bytt företagsbank till handelsbanken och använder deras enskilda firma paket. Detta innebär att jag på ett enkelt sätt kan betala webbhotell, domäner och sköta allt på ett lätt sätt. Gillar att ha ordning och reda vilket är lätt att få med detta paket.

Får du tillbaka på skatten i år?

Börja skapa Passiva Inkomster gratis hos Avanza!

Genom att skaffa ett gratis aktiekonto hos Avanza kan du redan idag börja bygga en portfölj som ger passiva inkomster.

Skapa Passiva Inkomster!

{ 2 comments… read them below or add one }

Micke mars 22, 2012 kl. 03:12

Kan du rekommendera något bra och billigt bokföringsprogram?

Svara

Fredrik mars 22, 2012 kl. 09:13

Billigt vet jag inte men jag kör visma avendo eEkonomi, dock så körde jag Visma Enskild firma innan som är både enkelt och bra. Dock så kostar ju alla dessa program en del men sparar otroligt med tid.

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: