Nu ska jag Optimera istället för att Expandera ett tag

Den senaste tiden har det hänt otroligt mycket på företagsfronten. Eller snarare i webbportföljen som växt så det knakat. Ett av mina mål har varit att dubbla antalet sidor som tjänar pengar till årets slut vilket jag kommer klara utan vidare problem. Den siffran kommer jag snarare att höja för att sätta lite press på mig själv.

Men när man expanderar kraftigt genom att skapa fler och fler webbsidor är det lätt att man halkar efter med andra sysslor så som SEO och optimering av själva intäkterna. Därför kommer jag nu trappa ner på själva expansionen ett tag för att ägna all min tid åt att få sidorna att klättra i sökresultaten samtidigt som jag kommer testa och jämföra olika annonsenheter, intäktsmodeller osv.

Nu känner jag att det börjar bli en bra grund att stå på inom företaget och utmaningen nu blir att tjäna så mycket som möjligt från varje sida. Man skulle kunna se det som att jag har byggt en massa fastigheter som jag nu måste jaga hyresgäster till.

Vart ligger din fokus på webbfronten just nu? Dela med dig i en kommentar. 

 

Börja skapa Passiva Inkomster gratis hos Avanza!

Genom att skaffa ett gratis aktiekonto hos Avanza kan du redan idag börja bygga en portfölj som ger passiva inkomster.

Skapa Passiva Inkomster!

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: