Nya kvantitativa projekt på gång!

Vad är egentligen mest lönsamt när det kommer till webben och att tjäna pengar online. Ska man satsa på några få sidor och försöka vara nummer ett på just det området, eller ska man köra på kvantitet och pumpa ut en massa sidor som alla tjänar lite var? Förmodligen så är båda alternativen bra beroende hur man själv föredrar att arbeta.

Jag tror personligen att ett projekt som man satsar extra mycket på har potential att tjäna de där riktigt stora pengarna. För när man jobbar med en sida så kommer man till en mättnadsnivå, eller flera nivåer där det krävs nya större steg för att ta sig vidare. Kanske ser du en trend att antalet besökare har stabiliserats sig eller att du inte verkar kunna öka CTR något mer. Kanske bli nästa steg att du ska satsa mer på att bygga mailing listan för den sidan.

När det gäller små projekt så kan man snabbt slänga ihop en sida och sedan lägga in Adsense och försöka få den att dra in lite pengar. Men oftast så krävs det att man gör en hel del sidor då långt ifrån alla nisher betalar av sig.

Nu framöver så tänker jag fortsätta vårda befintliga projekt, men samtidigt göra ett gäng mindre sidor. Man skulle kunna likna det vid att lägga ut fiskenät i lite olika sjöar. I vissa kommer jag kanske inte få en enda fisk, men i någon sjö så kanske jag hittar en storfångst och därmed kan spinna vidare på det projektet.

Börja skapa Passiva Inkomster gratis hos Avanza!

Genom att skaffa ett gratis aktiekonto hos Avanza kan du redan idag börja bygga en portfölj som ger passiva inkomster.

Skapa Passiva Inkomster!

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: