Nya Större Projekt i Firman!

Ni som varit med ett tag kommer kanske ihåg att jag förra året snackade om en programmeringskurs för iPhoneapplikationer som jag skulle gå. Det blev inte så många fler inlägg i den kategorin och den som läste mellan raderna kunde kanske lista ut att det helt enkelt rann ut i sanden. Anledningarna var nog ett par stycken, främst så kände jag inte att jag hade tillräckligt med tid för att sätta mig in i själva kodandet även fast jag älskar programmering.

Hur som helst så tycker jag fortfarande att appar är ett riktigt intressant område. Inte minst ur ett ekonomiskt perspektiv och jag har spånar fortfarande på idéer på möjliga appar. Men eftersom jag inte själv är expert på att programmera appar och inte heller har planer på att bli framöver så tänkte jag börja investera lite i Firman. Tanken är nämligen att outsourcea skapandet av appen medan jag sedan äger den och kan sälja och marknadsföra den.

För att det ska finnas ekonomi i detta så har jag kikat runt bland olika “rent a coder” sidor där man kan outsourcea alltifrån design av logo till att programmera en app, till företag i tillväxtländer. Med andra ord får man stödja dessa företag samtidigt som det verkar finnas otroligt duktiga programmera ute i världen.

Nästa steg blir att börja skissa på en projektplan och ta fram så bra underlag som möjligt för själva appen. Ska försöka hålla er så uppdaterade som möjligt med detta projekt. Vill dock poängtera att det kommer vara långsiktigt så vi snackar inget som ska vara klart på en vecka. Har en hel del saker som händer framöver så ska lägga så mycket tid jag har på detta.

Börja skapa Passiva Inkomster gratis hos Avanza!

Genom att skaffa ett gratis aktiekonto hos Avanza kan du redan idag börja bygga en portfölj som ger passiva inkomster.

Skapa Passiva Inkomster!

{ 2 comments… read them below or add one }

Stefan Nilsson mars 27, 2012 kl. 07:02

Låter intressant och jag ser fram emot att följa det. Just appar är otroligt lockande med tanke på hur stora summor det kan dra in om man lyckas hitta ett bra koncept men likt mycket annat så går det tusentals på varje lyckad historia.

Svara

Fredrik mars 27, 2012 kl. 07:10

Ja det ska verkligen bli riktigt roligt att rulla igång detta projekt. Och som du säger finns det en enorm potential i denna bransch. Får se hur det går helt enkelt 🙂

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: