Pagerank, strand och motivation!

Hejsan gott folk! Ska fatta mig kort idag då jag för tillfället befinner mig i en bungalow i ett soligt land kring medelhavet. Hade egentligen inte tänkt ägna någon tid åt min internetverksamhet nu på semestern men nu när tjejen sover och jag får lite tid över hinner jag ändå uppdatera lite.

 

Pagerank uppdatering

Jag antar att du som varit lite mer vaken i SEO världen än vad jag varit den senaste tiden har sett att Pagerank har blivit uppdaterat. Detta kom som en riktigt glad överraskning för min del då jag ser att flera av mina sidor har fått en PR2 eller bättre. Detta är självklart riktigt roligt och motiverande.

 

Tjänar pengar på stranden

Har nu haft företaget i lite drygt en månad och allt flyter på. Egentligen är det inte så stor skillnad mot innan bara att hela min verksamhet nu omsluts av ett enskilt bolag som ger mig en del fördelar. Något som känns riktigt fint är att jag idag kan se att jag tjänat en massa pengar medan jag legat på stranden och solat. Känns hur fint som helst och gör att jag vill jobba ännu mer med företaget och stärka mina intäkter.
Detta var allt för den här gången gott folk. Hoppas ni har det bra och att Googlestålarna trillar in sakta men säkert.

Börja skapa Passiva Inkomster gratis hos Avanza!

Genom att skaffa ett gratis aktiekonto hos Avanza kan du redan idag börja bygga en portfölj som ger passiva inkomster.

Skapa Passiva Inkomster!

{ 6 comments… read them below or add one }

Toma juni 29, 2011 kl. 03:16

Jepp, pagerank uppdateringen var motiverande;) Ha en kanonbra semester!

Svara

Fredrik juli 3, 2011 kl. 07:46

Tack så mycket! Ha en fortsatt fin sommar du med! 🙂

Svara

Markus juli 3, 2011 kl. 03:16

Kan inte tänka mig hur du har det, utan jag måste sätta mig in i situationen =).

PageRank har uppdateras, vilket inte är något märkvärdigt men alltid kul. Dessutom gillar jag din attityd och inställning när du tänker att du skall jobba mer med ditt företag nu när du ligger på stranden och ser att ditt hårda jobb verkligen lönat sig.

Svara

Fredrik juli 3, 2011 kl. 07:48

Har verkligen samlat kraft och energi att jobba nu så ett tips är att verkligen unna sig saker längs vägen mot de stora målen!

Svara

Johan juli 3, 2011 kl. 10:33

Lyxigt att ligga på stranden och tjäna pengar, ha en trevlig semester! Att du får motivationen till att jobba är härligt, uppdatera din blogg så vi får följa med på vägen 😉

Svara

Legendarisk juli 4, 2011 kl. 08:03

Tack Johan, det är hur fint som helst 🙂 då jag varit passiv med verksamheten nu under sommaren men ska sakta men säkert rulla igång, expandera osv kommer ni kunna följa med på resan. Det lovar jag 🙂

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: