Prenumerera på mitt Nyhetsbrev!

Nu tänkte jag presentera en lite nyhet här på Legendarisk. Det är nämligen så att du nu har möjlighet att få ett grymt bra nyhetsbrev här ifrån mig. Anledningen till det är att jag vill försöka erbjuda er trogna läsare det lilla extra och därför kommer du som väljer att prenumerera på nyhetsbrevet kunna ta del av lite specialmaterial. I nyhetsbrevet kommer jag bland annat ta upp

  • Hur du kan tjäna mer pengar på dina webbsidor
  • Spartips och tips på investeringar
  • Artiklar om personlig utveckling
  • Statistik över hur det går för mina projekt
  • Fallstudier av nya eller gamla sidor som jag har

Med andra ord får du en hel del intressant material som du säkerligen kommer ha användning för.
Du behöver inte heller vara rädd för att jag ska spamma ner din brevlåda utan det här nyhetsbrevet kommer ut 1-2 gånger i månaden.

Så hur får du då detta nyhetsbrev? Det enda du gör är att i menyn längst till höger där du har en liten del som heter just “nyhetsbrev” skriver in förnamn och epost. När det är klart så får du ett bekräftelsemail med en länk där du bekräftar att det är din epost. Sen är det klart och du kan ta del av massa bra information. Bra va?

Börja skapa Passiva Inkomster gratis hos Avanza!

Genom att skaffa ett gratis aktiekonto hos Avanza kan du redan idag börja bygga en portfölj som ger passiva inkomster.

Skapa Passiva Inkomster!

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: