Rätt Bensinkort för bilens utgifter

För alla oss som har en bil så kommer det som bekant en rad utgifter med denna. Du ska betala för bensin och bränsle baserat på hur mycket du åker. Du ska servea bilen helst en gång per år för att den ska hålla i längden. Allt detta ska du sedan helst betala med ett bensinkort för att maximera bonusar och förmåner. Idag finns det en rad olika bensinkort och på sidor som betalkorten.se kan du jämföra bensinkort för att hitta det kort som är mest lämpat för dig.

Jämför bensinkort innan du skaffar ett

Idag så sticker just bensinkorten ut som några av de mest fördelaktiga på marknaden bland kreditkort. Detta beror på flera olika saker. Dels så har nästan aldrig dessa kort någon årsavgift. Något som gör att du kan börja tjäna poäng direkt utan att poängen och återbäringen ska betala årsavgiften först.

Utöver det får du som sagt oftast bonus på allt du handlar med bensinkortet. Det innebär att du tankar din bil, får bonus på beloppet och betalar samtidigt inget mer vid själva tanktillfället. Ett givet val anser vi.

Håll bilens utgifter nere

När det kommer till våra bilar så finns det som sagt en rad olika utgifter som är förknippade med dessa. Den givna är givetvis bensin som du lär tanka i bilen. Eller diesel med för den delen.

Men sen tillkommer ju en massa slitage på bilen. Slitage som gör att vi med jämna mellanrum lär köpa nya däck. Byta vindrutetorkare. Eller varför inte fylla på med spolarvätska. Alla dessa är utgifter som du bör se till att betala med ditt bensinkort. Just för att maximera bonusen och återbäringen så att du får tillbaka så mycket som möjligt av alla pengar du lägger på bil och transport.

Kör smartare och spar pengar

Det finns flera saker som du med din körning kan påverka både din plånbok och miljön. Trafikverket har en artikel om just sparsam körning där du får tips på saker som gör att bränseförbrukningen minskar och du slipper köpa mer bensin. Tipsen i artikeln är väldigt enkla att ta till sig och kan sett över ett år spara dig massvis med pengar om du åker mycket bil.

För att summera artikeln i några meningar. Tänk på att jämföra bensinkort och se till att du får bonus och återbäring när du betalar med kortet. Se även till att just ditt bensinkort ger rabatt på den bensinstation du vanligtvis använder. Sedan så bör du kika in artikeln från trafikverket om hur du kan spara pengar genom att anpassa din körning.

Comments on this entry are closed.