Släpp Pengafokuset och Tjäna Mer!

En ful ovana som jag och säkerligen många andra webbnissar har är att närmast maniskt följa statistik och inkomster. Att kolla in AdSensekontot 10 gånger per dag är inte ovanligt, speciellt när man med ett knapptryck på mobilen kan se intäkterna live. Egentligen är det inge fel med detta jag menar man blir taggad och motiverad när man ser att det rör på sig. Samtidigt är det en tidsbov som lätt stjäl uppmärksamheten ifrån en.

Ju större min enskilda firma blir desto mer saker hittar jag att göra, förbättra och utveckla. Detta har lett till att jag naturligt inte har tid att kolla in intäkterna lika ofta. En intressant sak med detta är att man släpper det här pengatänket för ett tag och fokuserar mer på att utveckla och förbättra saker. Det fina i kråksången där är att det i sin tur leder till större intäkter och att man helt enkelt tjänar mer!

 

Ska byta företagsbank

Det har skett två administrativt sett stora saker i den enskilda firma denna månad. Den ena är att jag valt att pröva Visma Avendo eEkonomi vilket är ett webbaserat bokförings/faktureringsprogram. De var varken billigast, dyrast men det såg bra ut och säljaren jag snackade med var riktigt trevlig så ska ge det en chans.

Sen har jag även valt att byta företagsbank (eller skaffa kanske man ska säga). Detta är inte helt klart ännu. Hittills har jag haft ett enskilt konto för företagets räkning men nu tänkte jag ta nästa steg och skaffa ett företagspaket eller vad man ska kalla det.

Kan bara säga att allt är riktigt roligt och lärorikt just nu!

Börja skapa Passiva Inkomster gratis hos Avanza!

Genom att skaffa ett gratis aktiekonto hos Avanza kan du redan idag börja bygga en portfölj som ger passiva inkomster.

Skapa Passiva Inkomster!

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: