Snart börjar jag Nya jobbet!

Snart är det dags att börja mitt första jobb efter utbildningen! Ska bli riktigt spännande och lärorikt. Som ni vet så håller jag just nu på med mitt examensarbete men sökte under denna period ett jobb som jag fick. Kommer därmed köra exjobbet på heltid (vissa dagar + kvällar) samt halvtid på nya jobbet tills exjobbet är klart. Kommer med andra ord bli en hel del att göra på den fronten men kommer samtidigt bli otroligt roligt att komma till nya arbetsplatsen och få lära sig en massa nya saker.

När jag fick beskedet att jobber var mitt så satte jag genast igång och jobbade riktigt hårt med exjobbet så att jag inte hamnar i någon situation där det blir tidspress och jag känner att jag inte hinner med. Dock så känns det riktigt bra rent tidsmässigt nu så det ska inte vara något problem.

När det kommer till firman så har det varit mycket administrativa uppgifter på senare tid så som att byta bank, bokslut, deklaration och hela den rullan. Är dock klar och i fas med många av dem bitarna vilket känns riktigt bra. Samtidigt så har mina passiva inkomster i företaget trillat in i vanlig ordning vilket är både inspirerande och väldigt behändigt.

Börja skapa Passiva Inkomster gratis hos Avanza!

Genom att skaffa ett gratis aktiekonto hos Avanza kan du redan idag börja bygga en portfölj som ger passiva inkomster.

Skapa Passiva Inkomster!

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: