Söndags SEO – Del 1

Som ett litet söndagsnöje har jag varit med i något som kallas SEO sunday. Det går helt enkelt ut på att vi SEO folk samlas och jobbar med valfri webbsida varav man sedan berättar om andras projekt vilket jag tänkt göra i den här lilla artikelserien. Kommer bli tre inlägg då det var många deltagare den här gången.

Många drömmer om att en dag bygga sitt egna hus. En viktig del av huset är garaget och där gäller det att jämföra garageportar för att sedan kunna förvara bilen tryckt och säkert.

Ibland känner man sig ensam och då kan det vara läge att kolla in det här med nätdejting. Det är en koncept som blivit väldigt populärt på senare år. Så varför inte ge det en chans?

Ett annat koncept som blommat upp är det här med faktura belåning. Om man vill sälja eller belåna fakturor kan factoring vara intressant att kika in. Helt klart ett ämne som blir allt större.

Kanske känner du att turen är på din sida just nu. Då kan det vara intressant att testa lyckan i siberianstorm som är en ny slot där man kan vinna mycket pengar.

Snart är helgen här och vad är inte mer lämpligt än att inviga helgen med en cocktail. På den här sidan hittar du massvis med drinktips som kan förgylla helgen.

Börja skapa Passiva Inkomster gratis hos Avanza!

Genom att skaffa ett gratis aktiekonto hos Avanza kan du redan idag börja bygga en portfölj som ger passiva inkomster.

Skapa Passiva Inkomster!

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: