Ständig jakt efter potentiell fastighet

Jag vet att ni är många där ute som säkert dagligen besöker hemnet för att titta på lägenhet eller hus. Det gjorde vi också tills vi nu köpt hus och det inte är lika intressant längre. Men en sida som jag besöker betydligt oftare är objektvision.se i jakt på lämplig fastighet. Detta är nämligen fastigheter och lokalers motsvarighet till hemnet. Nu kommer det inte ut så värst många fastigheter i den lilla stad vi bor i, men det kan samtidigt vara intressant och en bra övning att kika på fastigheter i andra städer bara för att lära dig räkna samt se vilka avkastningar som är vanliga.

Vad jag sett så är avkastningarna betydligt lägre i de större städerna jämfört med vad du kan hitta i en lite mindre stad. Samtidigt sjunker antalet objekt markant och det blir därmed svårare att hitta ett lämpligt objekt att investera i.

Något som jag också gjort i jakt på min första fastighet är att jag pratat med de större mäklarna i stan och berättat vad jag är ute efter. Förhoppningsvis kommer de då kontakta mig när en lämplig fastighet dyker upp som passar mina kriterier. Har jag riktig tur kanske det sker innan objektet kommer ut på marknaden. Det vore en toppenmöjlighet i så fall.

Börja skapa Passiva Inkomster gratis hos Avanza!

Genom att skaffa ett gratis aktiekonto hos Avanza kan du redan idag börja bygga en portfölj som ger passiva inkomster.

Skapa Passiva Inkomster!

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: