Svetstekniker och en Videokamera

Har de senaste veckorna varit förföljd av köpjävulen efter att jag kikat runt lite bland videokameror. För mig är detta ett helt nytt område och kan inte så mycket mer än att megapixlar brukar det finnas gott om i nya moderna kameror. Därför var jag tvungen att göra lite research och begränsa mig med tanke på att enbart prisjakt visade runt 400 olika kameror när man väljer att visa alla. Dock är ju internet gudomligt när det kommer till marknadsundersökning av detta slag och det bästa sättet att få uppfattning om hur bra en produkt egentligen är får man genom att läsa kundrecensioner på exempelvis prisjakt.

Eftersom detta är min första kamera så är jag villig att betala mellan 2000 – 3200 kr. Just nu så lutar det åt en Samsung HMX-H200 som vad jag har läst verkar  vara en prisvärd kamera som säkerligen passar mig. Lägsta priset på den som jag kunde hitta är 2495:- vilket hamnar inom ramarna för vad jag är villig att ge. Frågan är bara hur prisvärd just den här kameran är. Hur som helst, det är juletider nu och många andra utgifter. Dock vore det otroligt kul med denna lilla leksak, kanske blir det en liten julklapp till mig själv.

Om någon har bra koll på videokameror och kan rekommendera en så får ni gärna göra det i kommentarerna.

För övrigt så har jag i morgon sista tentan innan jullovet. Denna handlar om materialframställning och en hel del om olika svetstekniker vilket jag försökt sätta mig in i nu de senaste dagarna. Rätt intressant måste jag ändå säga, även om jag i alla fall innan bara tänkte på sotiga, lortiga industrilokaler när jag hörde ordet svetsning. Lasersvetsning eller plasmasvetsning verkar ju vara riktiga kick-ass metoder.

Börja skapa Passiva Inkomster gratis hos Avanza!

Genom att skaffa ett gratis aktiekonto hos Avanza kan du redan idag börja bygga en portfölj som ger passiva inkomster.

Skapa Passiva Inkomster!

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: