Tjäna mer Pengar som Affiliate med AdTailor

Alla som är affiliate för någon produkt eller tjänst känner säkert till att det ofta krävs mer än att man lägger in en snutt kod i sin text, för att få besökarna att agera och förhoppningsvis köpa produkten eller tjänsten. Det handlar om att sälja och precis som i andra fall där man säljer något som finns det lite olika verktyg att ta till, för att ge användaren en så bra bild som möjligt av det man säljer.

Ett sådant verktyg som jag använder mig av på mina affiliatesidor och som visat sig vara väldigt effektivt för att tjäna mer pengar, är verktygen AdTailor från affiliatenätverket Adtraction. Istället för att man har en affiliatelänk i delar och kanske slutet av inlägget, så använder man detta väldigt snitsiga verktyg från Adtraction för att infoga bilder och information från flera produkter hos annonsörerna.

Låt oss säga att du har en affiliatesida där du vill ha annonser för produkter inom ett visst område, men du är inte säker på vilka annonsörer som erbjuder sådana produkter. Att söka igenom alla annonsörers sidor är väldigt tidskrävande. Men med AdTailor så slipper du leta hos annonsörerna och kan istället söka på nyckelord som har med dessa produkter att göra, och få fram färdiga annonser med bilder och länkar för alla produkter som Adtractions olika annonsörer erbjuder. Du kan alltså snabbt bygga upp tabeller med produkter från olika annonsörer som passar perfekt till din sida.

Detta ger både en bättre upplevelse för dina besökare, samtidigt som din sida ser proffsigare ut, vilket förhoppningsvis leder till flera klick.

Ett exempel på hur det kan se ut hittar du här under, där jag använt AdTailor för att hitta produkter som relaterar till batterier. Jag kommer snart förklara hur du själv kan göra detta till dina sidor och förhoppningsvis tjäna mer pengar som affiliate.

Skapa annonser med AdTailor

Att komma igång med AdTailor är väldigt enkelt. Är du inte medlem hos Adtraction ännu så kan du bli det gratis. Det tar inte många minuter att registrera sig.

Klicka här för att registrera ett gratis konto hos Adtraction

Nu tänkte jag beskriva steg för steg hur du kommer igång med AdTailor. Se till att du registrerat ett gratis konto och loggat in med dina användaruppgifter.

 

Gå till AdTailor i vänstra menyn när du loggat in.

 

 

 

Klicka sedan på skapa ny annons.

 

 

Välj vilken sida du ska ha annonserna på (1). Kom ihåg att du måste ansöka till programmet innan du kan använda Adtailor. Detta gör du enkelt genom att klicka på sök program i vänstra menyn och ansöker sedan till de program som finns inom kategorin. Ange sedan det sökord du vill ha annonser från (2). Klicka sedan på sök produkter (3).

 

Nu får du upp en lista med relaterade produkter. Genom att klicka på de produkter du vill ha med i den vänstra kolumnen (1), så dyker de sedan upp i den högra som sedan blir den färdiga listan (2).

I sista steget har du möjlighet att ändra form och storlek på din tabell. Allt för att passa din sida så mycket som möjligt. När du sen är klar med detta är det bara att hämta koden och klistra in där du vill ha den. Lätt som en plätt!

Testa detta verktyg redan idag. Det gör inte bara din sida mer proffsig utan kommer förmodligen leda till fler klicks och mer pengar till dig som affiliate!

Registrera ett gratis konto hos Adtraction och kom igång med AdTailor!

 

Börja skapa Passiva Inkomster gratis hos Avanza!

Genom att skaffa ett gratis aktiekonto hos Avanza kan du redan idag börja bygga en portfölj som ger passiva inkomster.

Skapa Passiva Inkomster!

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: