Tjäna mer trots Tidsbrist

Att tiden inte räcker till är vi nog många som tycker. Jag har så otroligt mycket jag vill göra och min ToDo lista i Evernote har aldrig varit mer fylld. I sånna här lägen så gäller det att verkligen prioritera känner jag, och det är ofta lätt att man väljer att göra de lite mindre enklare uppgifterna, istället för att ta sig an bestarna, de som har störst potential att ta en flera steg framåt.

På senare tid kör jag därför stenhårt på att jag ska arbeta med det som verkligen har chans att ge utdelning. Det skulle kunna vara de saker som gör att jag kommer tjäna mer i firman. Ofta är dessa punkter de som tar längst tid och därför är det lätt att välja bort dessa när man kanske bara har en timme att arbeta. Men även om jag bara kan jobba en liten stund varje dag med uppgiften, så gör jag det ändå. Det häftiga med det är att man sakta men säkert kommer framåt med dessa tunga uppgifter och ännu bättre, det är dessa uppgifter som är riktiga gamechangers och flera gånger har min verksamhet tagit några rejäla kliv framåt när jag blivit klar med någon av dessa tungviktare.

Har du klarat någon stor uppgift på sistone och vad fick det för följder?

Börja skapa Passiva Inkomster gratis hos Avanza!

Genom att skaffa ett gratis aktiekonto hos Avanza kan du redan idag börja bygga en portfölj som ger passiva inkomster.

Skapa Passiva Inkomster!

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: