Tjäna Pengar Online

Är du intresserad av att börja tjäna pengar online? I så fall kommer du ha användning av den här sidan. Här kommer jag lista olika verktyg som du kommer ha användning för om du vill tjäna pengar på internet. Det kommer alla vara verktyg som jag själv använder och tjänar pengar via.


Affiliate

Tänk dig att du kan promotea och sälja någon annans produkt och få en del av kakan men samtidigt slipper alla dryga saker som logistik, reklamation och den biten. Det är precis vad affiliatemarknadsföring går ut på. Du lyfter fram andras produkter och får betalt när produkten blir såld. Detta är ett jätte populärt sätt att tjäna pengar på internet och något som jag själv tjänar väldigt bra på.

Bli medlem på sidorna redan idag och börja tjäna pengar!

AffiliateKommentarBli Medlem

*Många annonsörer
*Användarvänligt
*Snabb utbetalningTill Adrecord

 

{ 11 comments… read them below or add one }

Rasmus september 20, 2011 kl. 10:24

Visst, Commission Junction är kanske världens största affiliateföretag men för oss svenskar finns där inte så mycket av värde tycker jag.

Hade stora förhoppningar när jag blev medlem men blev otroligt besviken. Använder inte CJ mer nu.

Tycker du verkligen CJ är bra eller kanske rentutav bäst ?

Svara

Fredrik september 20, 2011 kl. 11:18

Jag använder mig otroligt mycket av CJ och många av mina större intäkter kommer där ifrån. Problemet kanske ‘är att det inte alltid är lätt att hitta rätt annonser då det finns så otroligt många.

Svara

Jobba Hemifrån november 1, 2011 kl. 10:22

det är nämligen så att det fortfarande är en del som följer din blogg så om du hade uppdaterat den lite oftare hade jag blivit jätteglad =) /sara

Svara

Fredrik november 2, 2011 kl. 09:48

Sara, vet att jag varit lite dålig med uppdateringar på sistonde. Ska helt klart bli bättre på det 🙂

Svara

Rasmus november 20, 2011 kl. 08:54

Jag har också sett och hört att många nästan bara använder CJ som affenätverk. Du har kanske rätt, jag bara letar för dåligt 😉

Får väl ge det ett försök till. Mitt första konto har avaktiverats då jag inte har varit aktiv på en bra stund. Där låg 190 kr som brände inne…

Svara

Anders april 8, 2013 kl. 01:48

Hej! Har en fråga om affiliatemarknadsföring. Om man t ex skriver om en bok på sin hemsida och hänvisar till att den finns att köpa hos adlibris, bokus m.m. Är man körd då? Med tanke på att jag länkar till sidor som konkurrerar med varann. Eller det kanske inte spelar roll?

Svara

Fredrik april 8, 2013 kl. 03:44

Hej! Du kan ju hänvisa till båda sidorna och ha en affiliatelänk till båda. Finns inget som säger att du inte får göra så. Många gånger så har du ju prisjämförelsesidor så som prisjakt där massa olika återförsäljare finns.

Svara

Anders april 11, 2013 kl. 01:02

Kanon! Då slipper jag oroa mig. Tackar för svaret!

Svara

Jimmy juli 22, 2013 kl. 07:55

Använder du något plugin för att göra tabeller som här ovan?:)

Svara

Kristina Eriksson januari 26, 2018 kl. 04:33

Hej! Vet du vad som händer om man har en och samma länk (cleanlinks) som det heter. Och trackingkoder till två olika affiliatenätverk? Får man betalt från båda då eller vad händer?
Blir man kanske till o med utan ersättning från båda?
Lite skum fråga, jag vet men det är ändå intressant.

Svara

Fredrik mars 1, 2018 kl. 10:48

Skulle nog undvika det upplägget. Kan även tänka mig att Google tycker det ser rätt skumt ut.

Svara

Leave a Comment

{ 1 trackback }