Undersök alltid möjliga rabatter

leta rabatterEn av grundstenarna för att spara pengar, som vi skrivit mycket om här på sidan är att ha koll på just utgifterna. Med det så menar vi dels att man helt enkelt har koll på vilka utgifter man har genom att lista dessa. Men även att du hela tiden jämför priser på de saker du tänkt köpa och även som många glömmer, att du ser efter om det finns möjliga rabattkoder att använda.

Att kunna få rabatter på produkter är något som verkligen blommat upp på senaste tiden och det ser fortsatt ut att gå hand i hand med den expansiva e-handeln som sker idag. När vi handlar saker direkt i butik har vi inte alls samma möjligheter att få rabatter som vi har på nätet. Ofta krävs det bara en kod eller liknande för att priset ska sänkas med olika procent.

Kolla så rabattkoden fortfarande är giltig

I takt med att det blir fler och fler möjligheter att få tillgång till rabattkoder på nätet, så finns det en del sidor där koderna kanske inte längre är tillgängliga. Turligt nog så är det väldigt enkelt att se om en kod är giltig, då du oftast få besked direkt i kassan på sidan du tänkt handla om koden är giltig och vad den ger för rabatt.

En annan smart sak att tänka till kring är det här med frakten. Många sidor erbjuder fri frakt när du handlar för en viss summa. Så se till att du funderar kring detta ifall du tänkt beställa fler saker från sidan. Då kan det vara smart att beställa allt på samma gång just för att slippa frakten.
Nu kanske inte frakten är en jättestor summa, men sett över ett år så kan det bli ganska mycket pengar man lägger på just frakterna. Så det är helt klart en aspekt att ha koll på.

Försök att få in det som en vana att hela tiden se efter om det finns någon rabattkod tillgänglig innan du handlar på nätet. Använder du dig av någon etablerad rabattkod sida så är det väldigt enkelt att se vilka butiker de samarbetar med och så vidare.

Comments on this entry are closed.