Uppsalas härliga kulturutbud

Om det är något jag verkligen saknar i den lilla stad jag bor i idag, så är det utbudet på restauranger som vi snällt kan säga är väldigt begränsat. Annat är det i min gamla studentstad Uppsala som vi besökte i helgen, en stad som verkar bredda sitt utbud av matställen för varje år som går. Som ni vet är jag och min sambo riktiga sushifantaster så därför passade vi på inrådan från en pluggkompis som fortfarande bor där på att äta på en av sushi of swedens sushirestauranger.

Vi blev verkligen inte besvikna kan jag lova. Sushin var precis som min kompis hade beskrivit väldigt delikat och deras utbud på olika sushivarianter var väldigt stor. Något vi också upptäckte var att du kunde beställa mat direkt på deras hemsida. Helt otroligt och något som känns ljusår bort i den lilla stad vi bor i.

Om det är något jag verkligen uppskattar så är det när sushin är så där riktigt välsmakande, samtidigt som bitarna är lagom stora. Sushin kan lätt bli övermäktig om själva fiskbitarna är för tjocka. Istället ska dem vara lagom stora, kanske mer åt det smalare hållet just för att de nästan ska smälta i munnen.

Hur som helst var det riktigt trevligt att återbesöka min gamla studentstad Uppsala och dessutom få äta så god sushi gjorde det hela inte sämre. Jag och sambo har lite som ambition i år att åka runt och testa lite nya sushiställen i städer vi besöker. Detta besök på sushi of sweden började resan riktigt bra och la ribban väldigt högt får jag säga.

Börja skapa Passiva Inkomster gratis hos Avanza!

Genom att skaffa ett gratis aktiekonto hos Avanza kan du redan idag börja bygga en portfölj som ger passiva inkomster.

Skapa Passiva Inkomster!

Comments on this entry are closed.

Previous post:

Next post: